torsdag 17. desember 2015

Velkommen til luke nr 17 i årets julekalender

Hei og velkommen til dagens luke i julekalenderen.
For noen dager siden var jeg og en god venninne i den lokale svømmehallen på Hamar, Ankerkogen. Der har de en herlig velværeavdeling, kun tillatt for voksne, hvor vi virkelig koste oss. De har varme bad, med bobler og uten bobler, badstuer med og uten damp og til og med en utendørs jacuzzi. De har stoler og bord hvor man kan slappe av eller nyte gratis kaffe eller te, et deilig glass vann eller til og med kaker og snacks som kan kan kjøpe i den søte lille cafeen der inne.

De har peis og dempet belysning.

 De har tropisk dusj og kald dusj og en kaldtvannskulp man kan dyppe seg i etter å ha sittet i den varme finske badstuen. Det måtte vi jo selvsagt prøve - alle faciliteter måtte oppleves! Til og med en isfont full av knust is -til ispeeling eller hva du måtte ønske å gjøre med den.
En får litt følelsen av luksus når man er der inne.

Dette er virkelig god egenomsorg tenkte jeg. Her kan man virkelig slappe av.
Alt er lagt til rette for at du skal kunne koble ut resten av verden og ha noen timer for deg selv eller med gode venner på dette fantastiske stedet. Det at det er 18. års aldersgrense gjør at det du unngår skrik og skrål fra dine egne eller andres unger, og det er en rolig atmosfære. Jeg kan virkelig anbefale alle som bor i Hedmark til å unne seg en tur hit i ny og ne, og for all del, det er verdt et besøk langveis fra også :)

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle skrive et innlegg om det i bloggen min, og tenkte det kunne passe nå, i julekalenderen. Også fordi  hele badeanlegget visstnok går med underskudd og det er usikkert hva som skjer med denne velværeavdelingen.

 Så jeg vil oppfordre alle dere som leser dette innlegget til å benytte dere av den muligheten til deilig egenomsorg som Velværeavdelingen på Ankerskogen tilbyr, så lenge vi kan. Resten av badeanlegget er selvsagt også å anbefale et besøk, da det er blitt kjempefint etter at de pusset opp.
Og alle andre svømmehaller og badeland i Norges land er vel verdt et besøk for den saks skyld - om du bor et annet sted i landet. For et bad er deilig og nedstressende på mange måter. Svømming er god trening og vannet innbyr til mye morsom lek. 
Bare det å ta en varm dusj er jo ganske beroligende for kropp og sjel.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar